Tuesday, November 6, 2012

BEUSTKIN ESSENCE


selain dari pencuci muka dan cream muka, supplement yg berkesan jugak diperlukan untuk mendapat kulit yg cantik dan cerah. 3 elemen penting ini xboleh dipisahkan sekiranya mengimpikan kulit yg cerah dan cantik.

so kali ni, untuk penuhi permintaan ramai customer, sy cube pula jual supplement Beutskin Essence yg skrg tgh menjadi Top Supplement.

Sudah ramai yang menggunakan Beutskin Essence mendapat kesan yang menakjubkan. Kebanyakan artis tanah air juga menggunakan Beutskin Essence sebagai suppliment tambahan untuk mendapatkan kulit yang putih, mulus dan nampak glowing. Antara artis-artis yang menggunakan Beutskin Essence dan menjadi testimoni Beutskin Essence adalah Adira AF, Isma AF, Siti Saida ( kakak Dato Siti Nurhaliza ), Stacy AF, Angeline Tan ( pelakon komedi) dan ramai lagi yang telah berpuas hati dengan keajaiban produk Beutskin Essence.

Berat : 500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031430TR

5 FAKTOR UTAMA
1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan
2. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan
3. Metabolik - Metabolisma stabil
4. Anti-Pengoksidaan - awet muda
5. Memutihkan

KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE


3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari : 
- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari:
- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :
- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna. 

CARA MAKAN

DOS : 2 biji kapsul pagi dan 2 biji kapsul malam (sehari)
2 biji sehari (pagi) atau (malam) sahaja

Boleh: Diambil seawal umur 13 tahun

HALAL

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PRODUK-PRODUK

 

Fzatul Beauty © 2011 By NC